Vacunaut

hypoxi-2Veel mensen kennen het probleem : zijn er op heup en buik eenmaal vetrollen ontstaan, dan zijn die nauwelijks nog weg te krijgen. De beslissende factor bij de vetafbraak is het bloed, het enige transportmiddel van energie in het lichaam.

Vet wordt op plaatsen met goede doorbloeding veel sneller afgevoerd dan op plaatsen met een slechte doorbloeding. Wetenschappelijke studies en praktische ervaring tonen het aan: probleemzones zijn met traditionele methodes niet gericht te behandelen. Zelfs consequente training samen met een dieet bereiken vaak niet het gewenste resultaat.

Toch hoeft niemand in een welvaartsbuikje te berusten want er bestaat nu de mogelijkheid dit hardnekkige vet te lijf te gaan. Met hulp van een uniek en vooral effectief apparaat: de Vacunaut.

Het vacunautpak ziet eruit als een duikerspak. In dit pak gaat u matig trainen op de loopband of crosstrainer. In de buik- en heupzone van het vacunautpak bevindt zich een net van 122 cellen die zowel vacuüm als druk kunnen produceren.

vacunaut_manEerst zuigt de onderdruk het bloed aan in het- en vetweefsel, waardoor het van de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen wordt voorzien.

De wisseling van onderdruk naar bovendruk versnelt de afvoer van de vetzuren van vetweefsels. Deze vetzuren leveren de energie voor de spieren.

Door dit proces wordt de vetverbranding in het behandelde gebied gestimuleerd. Trainen in een vacunautpak intensiveert de bewegingen en zorgt ervoor dat u enorm gaat transpireren.

 

 

WAT IS HYPOXI ?

HYPOXI is het allereerste trainingsconcept dat compressie (bovendruk) en vacuüm (onderdruk) met elkaar combineert.

HYPOXI richt zich op hardnekkige vetten in de zones waar het moeilijk verdwijnt, de gekende probleemzones :

  • BENEN
  • BILLEN
  • BUIK

Een eenvoudige workout van 30 minuten met HYPOXI op een volledig veilige, pijnloze en natuurlijke wijze helpt jouw lichaam om die vervelende bandjes en rolletjes die je maar niet weg krijgt voorgoed aan te pakken.

Na slechts 10 behandelingen zijn er klanten die tot 30 centimeters verliezen enkel en alleen op hun probleemzones. Dit is heel wat meer dan bij een conventionele trainingsmethode (klik hier voor een vergelijkende studie).

Voor het ontstaan van HYPOXI was er geen enkele mogelijkheid om vet te verwijderen op gerichte manier. Maar medische studies hebben uitgewezen dat er een significant verschil is tussen een HYPOXI training en een conventionele training wat betreft hardnekkige vetten en cellulite.

Er wordt wel vaak eens gezegd dat HYPOXI een alternatief is voor liposuctie.

HYPOXI is een echte revolutie in de afslankingssector met wereldwijd meet dan 350.000 gebruikers waaronder alsook enkele bekende namen zoals Robbie Williams en Cheryl Cole.