VacuMassage VM400

Hypoxi VacuMassage VM400

vm400Een goed gevormd figuur en een mooie strakke huid zijn de droom van vele vrouwen. Met de innovatie van Hypoxi, komt deze droom een stuk makkelijker uit.

Wat is VacuMassage?
VacuMassage is de aangenaamste manier om tegelijk uw figuur en huid te verbeteren en ontspannen. De 400 activeringskamers doen al het werk voor u.

Hoe werkt VacuMassage?
Een constante wisseling tussen hoge en lage druk traint de huid door zuurstof en energierijk bloed in het weefsel te pompen. De huid past zich aan door steviger en strakker te worden.
Daarnaast wordt de huid zachter, verhoogt de stofwisseling en worden gifstoffen afgevoerd. Ook het vetweefsel op de probleemzones wordt geactiveerd.

 • 20 minuten zijn voldoende
  VacuMassage werkt 200 maal langer op de behandelde huidzone dan de handen van een therapeute met als gevolg dat de optimale behandelingsduur niet meer dan 20 minuten bedraagt.
 • 400 activeringskamers
  In plaats van een therapeute met twee handen werkt de VM400 met 400 massagepunten op de huid van buik, zitvlak en dijen.
 • hypoxi_vm400_32 fases
  In fase 1 zorgt onderdruk voor een hoogst efficiënte zuigkracht waardoor vloeistof en voedingsstoffen in de buitenste huidlagen wordt getrokken.
  In fase 2 drukt de zachte bovendruk de vloeistof uit de bovenste huidlagen in de bloedcirculatie. Deze procedure wordt voortdurend herhaald tijdens de behandeling.
 • Regelmaat
  Niet enkel spieren kunnen getraind worden. Een regelmatige training op de juiste intesiteit kan de huid evengoed verstevigen en verbeteren.
  In het verleden waren huidbehandelingen vaak onaangenaam en moeilijk uit te voeren.
  Tijden veranderen.

Resultaat

Voeg een mooie huid toe aan uw goed gevormd figuur. Al na een paar behandelingen met de VM400 ziet u overtuigende resultaten.

 • hypoxi_vm400_2Huidtraining
  Een constant wisseling tussen hoge en lage druk stretcht en ontspant het bindweefsel van de huid. Hierdoor krijgt de huid een beter elasticiteit en spankracht.
 • Regeling van de stofwisseling
  Het gevolg van de ritmische wissel tussen boven- en onderdruk is een verbeterd metabolisme zowel in het huidweefsel als in het vetweefsel.
 • Plus Lymfedrainage
  Even effectief als een lymfedrainage. Onderzoek wijst uit dat de VM400 één der beste lymfedrainages is omdat je er volledig afgesloten in zit.

De VacuMassage is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cupping massage. Dit wordt al eeuwen gebruikt om het metabolisme en het zelfhelingsproces te activeren. Hypoxi heeft dit principe geadopteerd, ontwikkeld en verbeterd met de modernste technieken. Onderzoek en ervaring wereldwijd zijn het bewijs van het resultaat die je met de VM400 verkrijgt.